tolkie logo

Voor alle duidelijkheid

Voor alle duidelijkheid

Maak uw voorwaarden toegankelijk en compliant

Versimpel je voorwaarden zonder verlies van nuance!

Ontdek hoe ons unieke AI-model ons in staat stelt om binnen 10 dagen uw algemene voorwaarden te transformeren in duidelijke taal zonder het verlies van juridische precisie. Zo blijft u voldoen aan artikel 238 van het burgelijk wetboek, ook nu 1 op de 6 consumenten laaggeletterd is.

Onze oplossing

Onze taalmodel is in staat om van standaard algemene voorwaarden een begrijpelijke variant te maken. We doen dit door rekening te houden met de zinslengte, moeilijke woorden te vervangen of uit te leggen en de tekst op te maken met een zeer overzichtelijke structuur.

Bent u in overtreding?

Van de wet moeten algemene voorwaarden tussen organisaties en consumenten begrijpelijk en duidelijk zijn. Omdat vandaag de dag door slecht onderwijs en een vergaande ontlezing steeds meer mensen laaggeletterd zijn, voldoen oude voorwaarden vaak niet meer. Voor de wederpartij zijn de voorwaarden hierdoor vaak niet helder en daarmee nietig. Voorkom problemen en zet de stap: laat uw voorwaarden vereenvoudigen.

In 3 stappen nemen wij uw werk uit handen.

Stap 1

Stuur de voorwaarden

Zodra u ons de voorwaarden heeft opgestuurd, kan ons teams voor u aan de slag. We gebruiken ons taalmodel en vereenvoudigen de voorwaarden, zodat deze eenvoudiger worden. Daarna kijkt ons team de voorwaarden woord voor woord na om nuance te behouden.

Stap 2

Geef feedback

De vereenvoudigde voorwaarden worden naar u opgestuurd zodat u ze kan bekijken. Heeft u eventuele opmerkingen? Dan verwerken wij die. Daarna kunnen de voorwaarden juridisch gecheckt worden door een expert.

Stap 3

Klaar!

Na de juridische check zijn de voorwaarden klaar voor gebruik! Upload ze op uw site en geef uw collega's toegang tot de voorwaarden. Zo kan iedereen ze gebruiken!

Waarom kiezen klanten voor ons?

Vooralleduidelijkheid.nl doet precies wat het zegt: voorwaarden vereenvoudigen. Omdat we met ons teams snel voor u aan het werk kunnen, en door technologie de prijs lager houden dan bij andere juridische experts, zijn we vaak een perfecte match.

Traditionele kwaliteit door moderne technologie.

Laat je voorwaarden vereenvoudigen vanaf 495 euro

vooralleduidelijkheid.nl logo

© 2022 -2023 Vooralleduidelijkheid.nl

Met ons Vooralleduidelijkeheid.nl helpen we organisaties om compliant te zijn en hun klanten te voorzien van eerlijke, begrijpelijke voorwaarden

Ga direct naar...

Contact opnemen

VAD.nl is mede mogelijk gemaakt door

logo EU en provincie Brabant