preloader
tolkie logo

Workshops over toegankelijkheid, laaggeletterdheid en AI

Workshops over toegankelijkheid, laaggeletterdheid en AI

Diensten

Workshops over toegankelijkheid, laaggeletterdheid en AI

podium met mensen die met elkaar praten

Interactive sessies door experts

Tolkie organiseert workshops over actuele thema’s als toegankelijkheid, waarin je van alles leert over begrijpelijke communicatie, het herkennen van laaggeletterdheid en de inzet van kunstmatige intelligentie (AI) om je teksten begrijpelijk te maken voor iedereen. Omdat we zelf gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI, kunnen we je hierover van alles vertellen.

Wat kan ik verwachten?

Voordat we de workshop geven, doen we 3 beloftes:

vrouwen op een foto, die lachen naar elkaar
foto van laurens van tolkie

Wat kost een workshop?

De prijs voor onze workshop hangt af van wat jij nodig hebt. Hoe lang duurt de workshop? Wat gaan we precies doen? En hoeveel mensen doen er mee? Dit bepaalt namelijk hoeveel voorbereiding en tijd het ons kost. Meestal betaal je tussen de €250 en €750 voor een workshop. Wil je dat we het iets concreter voor je maken? Neem dan contact op, zodat je kunt vertellen wat je wensen zijn.

Zij gingen jullie al voor ...

logo van dutch media week

Dutch Media Week

Tijdens de Dutch Media Week verzorgde Tolkie een workshop over nieuws maken voor laaggeletterden. Samen met deelnemers gingen we aan de slag en bekeken we samen hoe bestaande nieuwsteksten verbeterd konden worden.

logo van de regionale publieke omroep

RPO AI Summit

De RPO verzorgt een evenement voor journalisten van regionale publieke omroepen om samen de mogelijkheden op gebied van AI te ontdekken voor de journalistiek. Tolkie verzorgt hier een workshop over prototypen met AI: hoe kom je stap voor stap bij het beste resultaat? En wanneer is een experiment geslaagd?

foto van laurens in gesprek met een klant

Heb je eerst nog wat vragen?

Dan helpt Laurens je graag verder. Neem je contact op?