Ontdek de B1 Schrijven Tool van Tolkie

screenshot van het programma Tolkie Schrijfhulp in Microsoft Word

Wat is de B1 Schrijven Tool?

Heb je moeite met schrijven op taalniveau B1? De B1 tool van Tolkie helpt je. Deze tool, Tolkie Schrijfhulp gemamd, maakt je teksten makkelijker te lezen en te begrijpen. Schrijven op B1-niveau betekent dat je korte, duidelijke zinnen gebruikt. Moeilijke woorden worden vermeden. Zo begrijpt iedereen je beter!

Waarom B1-Niveau?

B1 is een goed niveau voor veel mensen. Het is een flinke verbetering als je het vergelijkt met moeilijkere teksten. Veel mensen in Nederland begrijpen B1-teksten goed. Dit maakt het een ideaal niveau voor bijvoorbeeld brieven, e-mails en korte artikelen.

A2 voor Laaggeletterden

Voor sommige mensen is B1 nog te moeilijk. Denk aan laaggeletterden. Zij hebben meer moeite met lezen en schrijven. Voor hen is taalniveau A2 beter. A2 is eenvoudiger dan B1. Het gebruikt nog kortere zinnen en eenvoudige woorden. Tolkie Leeshulp kan hierbij helpen. Deze tool zorgt ervoor dat teksten op A2-niveau worden omgezet. Zo wordt lezen en begrijpen nog makkelijker.

Hoe werkt de B1 Schrijven Tool?

Het gebruik van de B1 Schrijven Tool is simpel. Je voegt de tool toe aan Word of aan je browser. De tool kijkt vervolgens naar jouw tekst met moeilijke woorden en lange zinnen. Vervolgens kan de tool de tekst in 1 keer omzetten naar B1 of tips geven om je tekst te verbeteren. Zo maak je snel en eenvoudig een B1-tekst. Dit helpt je om duidelijk en effectief te communiceren!

Waarom Kiezen Voor Tolkie?

Tolkie biedt handige oplossingen voor zowel schrijvers als lezers. De B1 schrijven tool is perfect voor wie beter wil communiceren. Voor laaggeletterden is er de Tolkie Leeshulp. Zo helpt Tolkie iedereen om de taal beter te begrijpen en te gebruiken.

Wil je meer weten over Tolkie Schrijfhulp of Tolkie Leeshulp? Neem dan contact op of plan een demo in!

Hoe toegankelijk is jouw website?