preloader
tolkie logo

Projecten op maat

Projecten op maat

Diensten

Projecten op maat

Wil jij in gesprek over je site met een groep laaggeletterden?

Veel organisaties denken dat laaggeletterden lastig te bereiken zijn. Dat is begrijpelijk. Veel laaggeletterden schamen zich voor het feit dat ze niet zo goed kunnen lezen en schrijven. Ze zullen niet zo snel reageren op een post op LinkedIn waarin gevraagd wordt om feedback. Maar ja, het is wel 1 op de 6 Nederlanders – dus hen negeren, da’s geen optie. Hoe los je dat op?

Test je product volgende week nog.

We hebben bij het ontwikkelen van onze eigen producten en die van klanten (‘op maat’ projecten) veel geleerd over gebruikerstesten. Daarin ga je op een rauwe manier met gebruikers onderzoeken of je aannames kloppen. Werkt ons product wel intuïtief? Is onze communicatie wel duidelijk? Of moeten we het radicaal anders doen? Dat onderzoek kunnen wij voor jullie doen.

vrouwen op een foto, die lachen naar elkaar
station88 kantoor van tolkie

Meer weten? Bezoek ons kantoor of plan een meeting in!

Tolkie heeft een kantoor in het gebouw ‘Station 88’ in Tilburg, slecht 5 minuten lopen van het treinstation. Wil je een keer getrakteerd worden op een lekkere bak koffie en doorpraten over de mogelijkheden? Neem dan contact op.  Plan je liever een gesprek in? Dat kan hier!

Of eerst even sparren?

foto van laurens in gesprek met een klant

Laurens helpt je graag verder!

Neem je contact op?