tolkie logo
Tolkie Leeshulp voor woningcorporaties

Leeshulp voor alle huurders

Help bewoners 24/7 met innovatieve software

Voorkom miscommunicatie

Eenvoudig te integreren

Onze software is zo gebouwd dat hij op alle websites werkt. Willen jullie met Tolkie aan de slag? Dan kunnen we morgen live.

Maatwerk? Geen punt

Wil je dat onze tool jullie huisstijl krijgt? En heb je specifieke verzoeken? Dan gaan we voor je aan de slag!

Getest met huurders

Wij hebben onze leeshulp zelf niet bedacht. Alle oplossingen zijn door laaggeletterden zelf samengesteld en uitvoerig met hen getest.

Wat is Tolkie Leeshulp?

Tolkie is een gebruiksvriendelijke plugin die jullie huurders hulp geeft bij jullie webteksten. Dit doen we omdat meer dan 1 op de 6 volwassenen in Nederland laaggeletterd is. Voor laaggeletterden zijn B1-teksten te lastig. Daarom legt Tolkie moeilijke woorden uit. Ook kan onze leeshulp met één druk op de knop een makkelijke versie van jullie tekst maken, op A2-taalniveau. Zo wordt jullie informatie toegankelijk voor alle huurders!

Levensechte voorleeshulp

Geef huurders de mogelijkheid om een tekst te laten voorlezen

Tekstversimpeling naar A2

Laat al jullie teksten versimpelen naar A2-niveau, binnen 10 seconden

Vertaalfunctie naar 133 talen

Laat jullie hele website vertalen naar meer dan 100 talen, binnen 3 seconden

"Onze website is toegankelijk voor laaggeletterden... geweldig, toch?!"

Het is als woningcorporatie je doel om iedereen een prettige woning te kunnen bieden. Maar zoals je zelf al weet: daar komt meer bij kijken dan een huis en een huissleutel alleen. Bewonerscommunicatie kan daardoor lastig zijn, zeker voor laaggeletterde huurders. Tolkie helpt woningcorporaties als WSZ door al hun informatie toegankelijk te maken voor laaggeletterden.

WSZ

Woningcorporatie uit Eersel

Nieuwsgierig geworden?

Dan geven we je graag een demo. Tijdens deze online afspraak laten we je onze leeshulp zien bij een tekst over een betalingsregeling voor huurders. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om al je vragen te stellen.