tolkie logo

“Tolkie verhoogt uitleespercentages” | Nieuwsbericht over het afronden van de SVDJ Accelerator

Foto van de oprichters van Tolkie met hun mentor

“Tolkie verhoogt uitleespercentages” | Nieuwsbericht over het afronden van de SVDJ Accelerator

Tolkie heeft afgelopen maand het Accelerator traject van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SVDJ) met succes afgerond. Het afgelopen jaar ontwikkelde Tolkie met behulp van het SVDJ innovatieve oplossingen om nieuwsteksten begrijpelijker te maken.

Wat is de SVDJ Accelerator?

Het Accelerator traject van het SVDJ biedt startups in de journalistiek en media professionele ondersteuning en begeleiding. Gedurende het intensieve programma heeft het Tolkie team samengewerkt met ervaren mentoren om nieuwe mogelijkheden te verkennen, strategische richtingen te bepalen en waardevolle feedback te verzamelen van gebruikers.

Hoe kan Tolkie de journalistiek verbeteren?

We kijken uit naar nieuwe samenwerkingen met verschillende soorten media die hun bereik willen vergroten en iedereen goed willen informeren. Door de automatische samenvattingen van Tolkie bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat lezers het artikel vaker uitlezen. Wil je meer weten over deze oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Deel deze blog