tolkie logo

Tolkie op GovTech Day: samen kansen pakken!

Banner van GovTech Day 2024 op 6 juni 2024. De dag is een initiatief van iBestuur en partners. Je kunt meer informatie vinden op www.govtechday.nl

Tolkie op GovTech Day: samen kansen pakken!

We zijn blij om te vertellen dat Tolkie 1 van de 15 gelukkige startups is die uitgenodigd zijn om ons product te presenteren op de aankomende GovTech Day! Dit is een unieke kans voor ons om bij te dragen aan de verbetering van de overheidsdiensten door onze expertise op het gebied van toegankelijkheid voor laaggeletterden.

Wat is GovTech Day?

GovTech Day is het nationale evenement waar overheden, startups, academici en kennisinstellingen samen komen om te leren, netwerken en samenwerken. Het doel? De maatschappelijke dienstverlening verbeteren door de inzet van technologie. Met thema’s als het ‘verhogen van innovatief vermogen’ en het ‘verbeteren van de samenwerking tussen overheid en jonge, innovatieve bedrijven’, ligt onze focus op het toegankelijk maken van communicatie voor iedereen.

Waarom Tolkie?

Bij Tolkie geloven we dat iedereen recht heeft op duidelijke en begrijpelijke informatie. Dit sluit naadloos aan bij de ambitie van GovTech Day om technologie in dienst te stellen van maatschappelijke uitdagingen – inclusief het verbeteren van toegankelijkheid voor alle burgers!

Juist bij de overheid

We zijn enthousiast om deel uit te maken van dit evenement van ideeën en innovatie. Onze aanwezigheid op GovTech Day benadrukt de wil bij overheden om hun communicatie toegankelijker te maken, niet alleen voor de gemiddelde burger, maar vooral voor de 2,5 miljoen Nederlanders die moeite hebben met lezen en schrijven.

Uitnodiging

Wij nodigen iedereen uit om ons te bezoeken op het govtech-plein en met ons in gesprek te gaan over hoe we samen kunnen werken om onze samenleving inclusiever te maken. Tot dan!

Deel deze blog