Tolkie wordt partner van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Bij Tolkie vinden we het onze taak om belangrijke informatie begrijpelijk te maken voor iedereen. Daarom worden we partner van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden. De Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een netwerk van organisaties. Ze werken samen om gezondheidsinformatie begrijpelijker te maken. Veel mensen hebben moeite met het begrijpen van gezondheidsinformatie. Dit kan leiden tot problemen in de zorg. De alliantie zet zich in om hier verandering in te brengen. Ze helpen zorgverleners en andere organisaties om hun communicatie te verbeteren.

Waarom wordt Tolkie partner?

Tolkie deelt de missie van de alliantie: zorginformatie toegankelijk maken voor iedereen. Veel mensen in Nederland hebben moeite met lezen en schrijven. Tolkie wil helpen om dit probleem op te lossen. Met onze technologie maken we teksten begrijpelijker. Dit doen we door moeilijke woorden uit te leggen en teksten te vereenvoudigen.

Tolkie is partner geworden om samen met de alliantie gezondheidsinformatie beter toegankelijk te maken. Door samen te werken, kunnen we onze impact vergroten. We willen dat iedereen de informatie kan begrijpen en zelfverzekerd beslissingen kan nemen over hun gezondheid.

Hoe draagt Tolkie bij?

Tolkie helpt zorgorganisaties om hun teksten te verbeteren. Dit doen we door onze technologie aan te bieden die teksten eenvoudig maakt. We leggen moeilijke woorden uit en maken ingewikkelde zinnen simpeler. Zo zorgen we ervoor dat meer mensen de teksten begrijpen.

Daarnaast bieden we gratis analyses aan. We kijken naar hoe toegankelijk een website is voor mensen die moeite hebben met lezen. Op deze manier helpen we ook kleine zorgorganisaties. We willen dat iedereen toegang heeft tot duidelijke en begrijpelijke zorginformatie.

Samen naar een betere toekomst

De samenwerking met de Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een belangrijke stap. Het stelt Tolkie in staat om samen te werken aan het verbeteren van gezondheidscommunicatie. We zijn er trots op dat we partner zijn geworden en kijken uit naar de gezamenlijke projecten.

Heb je vragen over hoe Tolkie je kan helpen met duidelijke communicatie? Neem dan contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat iedereen gezondheidsinformatie kan begrijpen en gebruiken.

Hoe toegankelijk is jouw website?